Oksatie 10

45120 KOUVOLA

+358400558460

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kesotec Oy
Kesontie 15
45100 KOUVOLA

Y-tunnus: 24805380
Puh: +358400558460

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kesotec Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kesotec Oy turvaa asuntokaupan Kouvolassa

Kesotec Oy:ltä voit tilata asuntokauppaan liittyvän kuntoarvion. Toteutamme myös kosteusmittauksia ja energiatodistuksia Kouvolassa. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Ota yhteyttä

Kaipaatko ammattialaisen luotettavaa kuntoarviota? Epäiletkö kosteusvauriota? Vai haluatko ehkä energiatodistuksen? Lähetä meille tarjouspyyntö tai muu viesti ja vastaamme mahdollisimman pian.

Kesotec Oy

Oksatie 10

45120 KOUVOLA

+358400558460

hans.jaakkola@gmail.com

kesotec.fi

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Kesotec Oy

Oksatie 10

45120 KOUVOLA

+358400558460

hans.jaakkola@gmail.com

kesotec.fi