Oksatie 10

45120 KOUVOLA

+358400558460

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kesotec Oy
Kesontie 15
45100 KOUVOLA

Y-tunnus: 24805380
Puh: +358400558460

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kesotec Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kuntoarviot Kouvolassa kokeneelta asiantuntijalta

Ennen asuntokauppa tehtävä kuntoarvio pelastaa myöhemmältä murheelta ja päänvaivalta. Kesotec Oy toimii Kouvolassa ja toteuttaa kaikki kuntoarviot huolellisesti. Olemme toimineet jo monta vuotta ja asiakastyytyväisyytemme on korkea. Kuntoarvion suoritamme hyväksytyn suoritusohjeen mukaan ja vastaamme tekemästämme kuntoarviosta. Kuntoarvioija on aina puolueeton kolmas osapuoli, joka tarjoaa puolueetonta tietoa myytävästä kohteesta. Työmme tilaajana toimii usein kohteen myyjä tai myyjä ja ostaja yhdessä. Kuntoarviosta tehdään aina kirjallinen sopimus.

Asuntokaupan kuntoarviossa keskeisimpiä asioita ovat kosteusongelmat 

Kosteus- ja homeongelmat ovat suurimpia asuntokaupan jälkeen paljastuvia ongelmia. Lisäksi eri aikakaudelle tyypillisiin riskirakenteisiin ja tarkastuksen yhteydessä tehtyihin riskihavaintoihin kiinnitetään erityistä huomiota.

Riskirakenne on tyypillisesti rakennusaikakauden määräysten ja hyvää rakennustapaa noudattaen tehty ja yleisesti hyväksytty rakenne, joka on kuitenkin ajansaatossa osoittautunut toimimattomaksi. Tämä voi aiheuttaa rakenteille ennenaikaisen vaurioitumisen. Riskirakenne voi muodostua myös rakennusosien teknisen käyttöiän täyttymisestä. 

Kuntotarkastus on kuitenkin monipuolinen tutkimus

Kuntotarkastuksessa kosteusvahinkojen mahdollisuuden lisäksi tutkitaan myös rakennustekninen kunto, vauriota, käyttöturvallisuus- ja terveysriskit sekä annetaan mahdollisia ehdotuksia korjauksista. Monipuolisuutensa vuoksi kuntotarkastuksia tekemään ovat päteviä vain henkilöt, joilla on laaja-alainen tietämys rakennustekniikasta ja -fysiikasta sekä riittävä kuntoarvioihin kohdistuva koulutus. 

Tarkastus kerrostaloasunnossa

Kun asuntokauppa tehdään kerrostaloasunnosta, annetaan kuntoarvio vain huoneiston sisäpuolisiin osiin. Kuntotarkastuksessa tutkitaan silloin erityisen tarkkaan märkätilojen vesipisteet ja lattiakaivot. Kuntotarkastus tehdään rakenteita rikkomatta, eli kuntoarvioijalla on oltava laadukkaat välineet ja ymmärrys lukea mittausten tuloksia. Joihinkin tutkimuksiin saatetaan tarvita taloyhtiön lupa. Koska kerrostaloasunnon kuntotarkastus on sisätiloihin rajoittuva pintapuolinen tutkimus, on ostajan syytä perehtyä myös taloyhtiön teettämään kuntoarvioon. 

Suosittele meitä

Facebook Twitter 3Jaa

Kesotec Oy

Oksatie 10

45120 KOUVOLA

+358400558460

hans.jaakkola@gmail.com

kesotec.fi