Oksatie 10

45120 KOUVOLA

+358400558460

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kesotec Oy
Kesontie 15
45100 KOUVOLA

Y-tunnus: 24805380
Puh: +358400558460

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kesotec Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kosteusmittaus paljastaa piilevät vauriota

Kosteusmittaus on syytä teettää aina asuntokaupan yhteydessä. Kesotec Oy Kouvolassa toteuttaa kosteusmittaukset osana kuntoarviota. Olemme toimineet jo pitkään ja toteuttaneet lukuisia kosteusmittauksia, joihin asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä. Kosteusmittauksen voi tilata asuntokaupan yhteydessä myyjä, ostaja tai kiinteistövälitysyritys. Pelkkä kosteusmittaus ei kerro asunnosta yhtä paljon kuin kuntotarkastus.

Kosteusmittaus lähtee ainetta rikkomattomin menetelmin

Kosteusmittauksessa käytetään esimerkiksi pintakosteusmittaria, mutta kosteusmittauksen tekijä tarkastelee tilaa myös aistinvaraisesti. Jos mittaustulokset tai aistinvarainen tutkiminen herättää epäilyksen piilevästä kosteusvauriosta, voidaan tutkimuksia jatkaa esimerkiksi porareikämittauksilla tai rakenteiden osittaisilla avauksilla. Rakenteissa piilevät kosteusvauriot ovat vakavia ongelmia, jotka voidaan korjata, jos ne huomataan ajoissa.

Epäiletkö kosteusvauriota?

Jos epäilet kosteusvauriota, tilaa kosteusmittaus mahdollisimman pian. Kosteusvaurio on paitsi vakava terveysriski, myös asuntoasi suuresti vahingoittava ongelma. Jos kosteusvauriota ei huomata ajoissa, voi ongelman korjaamisesta tulla hyvin kallis remontti. Kosteusvauriota on syytä epäillä, jos kiinteistössä säännöllisesti oleskelevat oireilevat. Esimerkiksi pitkittynyt flunssa tai hengitystieinfektiot voivat olla merkkiä kosteusongelmista. Muita merkkejä kosteusvauriosta ovat:

  • Kupruileva maali
  • Kupruileva laminaatti tai parketti
  • Tummunut laminaatti tai parketti
  • Kasvanut vedenkulutus (voi kertoa putkiston vuodosta)
  • Pinnoilla näkyvä tai pinnoille tiivistyvä vesi
  • Maakellarin haju
  • Rakenteissa näkyvät poikkeamat

Kysy meiltä tarjousta kosteusmittauksesta

Annamme asiantuntemuksella arvokasta tietoa kiinteistösi tilasta ja mahdollisia korjausehdotuksia. Olemme toimineet Kouvolan alueella jo pitkään ja voimme tarjota taatusti laadukasta palvelua. Ota yhteyttä!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Kesotec Oy

Oksatie 10

45120 KOUVOLA

+358400558460

hans.jaakkola@gmail.com

kesotec.fi