Oksatie 10

45120 KOUVOLA

+358400558460

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kesotec Oy
Kesontie 15
45100 KOUVOLA

Y-tunnus: 24805380
Puh: +358400558460

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kesotec Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Energiatodistus Kouvolassa asiantuntijaltasi

Kouvolassa toimiva Kesotec Oy antaa energiatodistukset omakotitaloihin, rivitaloihin ja muihin kiinteistöihin. Energiatodistus on kertoo mihin energialuokkaan rakennus kuuluu ja se sisältää mahdollisia suosituksia energiatehokkuuden parantamiseksi. Vuodesta 2013 alkaen energiatodistusta on tarvittu asunnon myynnin ja vuokrauksen yhteydessä, sillä kodin myynnissä ja vuokrauksessa on ilmoitettava asunnon energialuokka. Energiatodistuksessa on huomioitu rakennuksen rakenteet ja järjestelmien tekniset ominaisuudet ja se perustuu näistä tehtävään energialaskentaan.

Uusittu energiatodistus astuu voimaan vaiheittain

Energiatodistus on ollut Suomessa käytössä vuodesta 2008 lähtien. Energiatodistusta on sittemmin uusittu ja se otetaan kiinteistökohtaisesti käyttöön vaiheittain. Erona vanhaan energiatodistukseen uusitussa versiossa on otettu huomioon rakennuksen rakenteet ja järjestelmien tekniset ominaisuudet. Näihin perustuva energialaskenta auttaa laittamaan rakennukset paremmin vertailukelpoisiksi.

  • 1.6.2013: Uudisrakennukset, kerrostalot ja vuonna 1980 tai sen jälkeen käyttöönotetut pientalot (omakoti-, erillis- ja paritalot).
  • 1.7.2014: Rivi- ja ketjutalot sekä liike- ja toimistorakennukset.
  • 1.7.2015: Hoitoalan rakennukset sekä kokoontumis- ja opetusrakennukset.
  • 1.7.2017: Ennen vuotta 1980 käyttöönotetut pientalot (omakoti-, erillis- ja paritalot).

Energiatodistus omakotitaloon

Pientaloihin myönnettävä energiatodistus on voimassa 10 vuotta. Jos olet myymässä, vuokraamassa tai hakemassa rakennuslupaa omakotitalollesi, ja omakotitalo on rakennettu vuoden 1980 jälkeen, on energiatodistus pakollinen. Joissain tapauksissa energiatodistus voidaan tehdä kevennetyn menettelyn mukaisesti ja joitain poikkeuksia, jolloin energiatodistusta ei tarvita. Jos omakotitalosi esimerkiksi on pinta-alaltaan alle 50 neliömetriä, suojeltu rakennus tai harvoin käytetty vapaa-ajan asunto, et tarvitse energiatodistusta.

Energiatodistus taloyhtiöön

Myös taloyhtiöihin myönnettävä energiatodistus on voimassa 10 vuotta. Jos taloyhtiöön kuuluu monta rakennusta, energiatodistus annetaan jokaiselle rakennukselle erikseen. Energiatodistus on pakollinen myytäville ja vuokrattaville asuinkerrostalo- ja paritalohuoneistoille. Suojellut rakennukset ovat poikkeuksia ja niihin energiatodistusta ei tarvita. Muitakin poikkeuksia on, kysy meiltä näistä lisää!

Tilaa meiltä energiatodistus

Toteutamme energialaskennan ammattitaidolla ja taatusti pätevästi. Toimimme Kouvolassa ja lähiseudulla. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi liittyen energiatodistukseen, mutta lisätietoja voit myös lukea täältä: www.energiatodistus.info

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Kesotec Oy

Oksatie 10

45120 KOUVOLA

+358400558460

hans.jaakkola@gmail.com

kesotec.fi