Oksatie 10

45120 KOUVOLA

+358400558460

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kesotec Oy
Kesontie 15
45100 KOUVOLA

Y-tunnus: 24805380
Puh: +358400558460

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kesotec Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Asuntokaupan kuntoarviot ja muut asuntokauppaan liittyvät palvelut Kouvolassa

Kouvolassa toimiva Kesotec Oy tarjoaa asuntokauppaan liittyvät kuntoarviot, kosteusmittaukset ja energiatodistukset. Palveluillamme asuntokauppa sujuu luotettavasti ja osapuolet voivat luottavaisin mielin sopia kaupat. Palveluitamme käyttävät paljon kiinteistönvälitysfirmat, jotka haluavat turvata asuntokaupan luotettavuuden.

  • Asuntokaupan kuntoarviot ja kosteusmittaukset
  • Energiatodistukset 
  • Peruskuntoarviot ja PTS-kunnossapitosuunnitelmat
  • Pientalojen suunnittelu ja valvonta
  • Rakennusurakointi ja rakennuttaminen

Sinua palvelee alan ammattilainen, jolla on monipuolinen koulutus: rakennusmestari (AMK), AKK-kuntotarkastaja ja PKA-peruskuntoarvioija (PTS-suunnitelmat). Pitkä kokemus sisältää lukuisia rakenteiden kosteuden mittauksia ja rakennusten sisäilmaongelmien ja kosteusvaurioiden korjauksia. 

Luotettavan kaupankäynnin tueksi

Asunnon ostaminen ja myyminen on yksi elämän suurimpia hetkiä. Asuntokaupassa onkin usein hyvä käyttää kiinteistönvälitysfirmaa, jotta myyjän ja ostajan vastuuseen liittyvät asiat eivät aiheuta päänvaivaa myöhemmin. Yksi merkittävistä myyjän vastuuseen liittyvistä asioista on kosteus- tai homevaurio. Myyjän vastuu säilyy yleensä 2 vuotta asunnon myynnistä, 5 vuotta jos kyseessä on kiinteistökauppa. Jos kaupanteon jälkeen tässä ajassa paljastuu kosteusvaurio, voi myyjä joutua myöhemmin korvausvastuuseen, jos ostaja ei ole ollut tietoinen mahdollisista vaurioista.

Ostajan vastuu asuntokaupassa

Ostajan vastuuta ei pidä unohtaa. Asuntokaupassa on ostajalla tarkastusvelvollisuus. Tämä tarkoittaa, että ostajan on huolehdittava asunnon tutkimisesta tarkasti vikojen ja selvien korjaustarpeiden varalta. Jos ostaja on laiminlyönyt tämän, ei myyjän korvausvastuu pidä. Tämän vuoksi on myös ostajan syytä varmistua siitä, että asuntokaupan kuntoarvion tekee vastuullinen ja luotettava ammattilainen.

Suurin syy asuntokaupasta syntyneisiin riitoihin on kosteusvaurio

Jos asuntokaupan kuntoarvio on jätetty tekemättä tai se on tehty on huonosti, riskinä on myöhemmin paljastuva kosteusvaurio. Tällaisten riitojen selvittäminen tulee aina molemmille osapuolille työlääksi ja kalliiksi. Panostathan siis luotettavaan kuntoarvioijaan. Kesotec Oy on jo vuosien ajan tarjonnut Kouvolassa asiantuntevaa palvelua. Kysy meiltä rohkeasti tarjous kuntoarviosta!

Kesotec Oy

Oksatie 10

45120 KOUVOLA

+358400558460

hans.jaakkola@gmail.com

kesotec.fi

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Kesotec Oy

Oksatie 10

45120 KOUVOLA

+358400558460

hans.jaakkola@gmail.com

kesotec.fi