Kosteusmittaus paljastaa piilevät vauriota

Kosteusmittaus on syytä teettää aina asuntokaupan yhteydessä. Kesotec Oy Kouvolassa toteuttaa kosteusmittaukset osana kuntoarviota. Olemme toimineet jo pitkään ja toteuttaneet lukuisia kosteusmittauksia, joihin asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä. Kosteusmittauksen voi tilata asuntokaupan yhteydessä myyjä, ostaja tai kiinteistövälitysyritys. Pelkkä kosteusmittaus ei kerro asunnosta yhtä paljon kuin kuntotarkastus.

Kosteusmittaus lähtee ainetta rikkomattomin menetelmin

Kosteusmittauksessa käytetään esimerkiksi pintakosteusmittaria, mutta kosteusmittauksen tekijä tarkastelee tilaa myös aistinvaraisesti. Jos mittaustulokset tai aistinvarainen tutkiminen herättää epäilyksen piilevästä kosteusvauriosta, voidaan tutkimuksia jatkaa esimerkiksi porareikämittauksilla tai rakenteiden osittaisilla avauksilla. Rakenteissa piilevät kosteusvauriot ovat vakavia ongelmia, jotka voidaan korjata, jos ne huomataan ajoissa.

Epäiletkö kosteusvauriota?

Jos epäilet kosteusvauriota, tilaa kosteusmittaus mahdollisimman pian. Kosteusvaurio on paitsi vakava terveysriski, myös asuntoasi suuresti vahingoittava ongelma. Jos kosteusvauriota ei huomata ajoissa, voi ongelman korjaamisesta tulla hyvin kallis remontti. Kosteusvauriota on syytä epäillä, jos kiinteistössä säännöllisesti oleskelevat oireilevat. Esimerkiksi pitkittynyt flunssa tai hengitystieinfektiot voivat olla merkkiä kosteusongelmista. Muita merkkejä kosteusvauriosta ovat:

  • Kupruileva maali
  • Kupruileva laminaatti tai parketti
  • Tummunut laminaatti tai parketti
  • Kasvanut vedenkulutus (voi kertoa putkiston vuodosta)
  • Pinnoilla näkyvä tai pinnoille tiivistyvä vesi
  • Maakellarin haju
  • Rakenteissa näkyvät poikkeamat

Kysy meiltä tarjousta kosteusmittauksesta

Annamme asiantuntemuksella arvokasta tietoa kiinteistösi tilasta ja mahdollisia korjausehdotuksia. Olemme toimineet Kouvolan alueella jo pitkään ja voimme tarjota taatusti laadukasta palvelua. Ota yhteyttä!

Suosittele meitä

Kesotec Oy
Oksatie 10
45120
KOUVOLA
+358400558460
hans.jaakkola@gmail.com
kesotec.fi

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Olemme SoMessa:

  • Osuma.fi